Köpvillkor

Köp villkor

Pris

Samtliga priser är inklusive 25 % moms och i svenska kronor. I priserna inkluderas inte betalnings- och fraktavgift.

Åldersgräns

Du måste vara 18 år för att handla hos oss.

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar i vår webbshop. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller någon av den angivna personen som mottagit den beställda varan. Vill du ångra ditt köp måste du meddela oss detta via e-post kundtjanst@bergstromsskor.se inom 14 dagar.

Se avsnittet Byten och returer för närmare information om ångerrätten och om vad som gäller vid byten och returer.

Handla i vår nätbutik och hämta ut din beställning helt fraktfritt i butiken. Du kan även göra eventuella returer i butiken utan kostnad.

När beställningen kommit till ditt ombud och är klar för att hämtas får du en sms avisering med en pinkod. Uppge den och visa legitimation för att hämta ut paketet. Vid bud krävs bådas legitimationer.

Din beställning måste hämtas ut inom 14 dagar från det att du fått din första avisering. Hämtar du inte ut beställningen skickas den tillbaka till oss som outlöst och då debiteras 200 sek för frakt och omkostnader.

Fraktkostnad på 50: - och leverans med Schenker Vid köp för mer än 750:- är det fri frakt. Detta oavsett om du beställer en eller flera produkter samtidigt. Det är fraktfritt att hämta i någon av våra butiker.

Normalt får du din beställning inom 2-4 arbetsdagar. Har du inte mottagit avisering om att paketet finns att hämta inom leveranstiden måste du kontakta oss så vi kan se vad som hänt med paketet.

Återbetalning

Alla frågor gällande fakturor, ändring av förfallodatum, betalningar, återbetalningar med mera hanteras av Klarnas kundservice. Klarna kundservice nås på:

Telefon: 08-120 120 10

Epost: info@klarna.se